top of page

Kuinka ottaa Google henkilökohtaiset tulokset käyttöön?

123-456-7890.png

Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, joka käyttää erilaisia ​​teknisiä laitteita ja Internetiä selviytyäkseen päivästä? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät todennäköisesti jo Googlesta ja sen, kuinka se voi auttaa sinua. Se on eräänlainen monikansallinen teknologiaorganisaatio, joka esiteltiin ensimmäisenä hakukoneena maailmalle.

Uskomattoman menestyksensä ansiosta tämä yritys pystyi kuitenkin investoimaan muille teknologian aloille laajalla marginaalilla. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää lisää tämän sovelluksen ja sen toimintojen käytöstä Google tuki tiimin ohjauksessa heti, kun sinulla on aikaa.

Tämä yritys on nykyään erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa, koska se tarjoaa heille monenlaisia ​​mahdollisuuksia parantaa käyttömukavuuttaan. Kun aloitat sen palveluiden käytön, voit muuttaa online-elämäsi kulkua laajalla marginaalilla.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava hakukone, kuten Google, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi tarjota sinulle vinkkejä, ratkaisuja ja ehdotuksia. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Voit ottaa Google henkilökohtaiset tulokset käyttöön muutamien vaiheiden avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google sovellus älypuhelimellasi tai tietokoneellasi

  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuvan kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa

  • Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, napauta siitä Asetukset-vaihtoehtoa

  • Löydät ruudun nimeltä Omat tulokset seuraavasta sinulle tarjottavasta vaihtoehtoluettelosta, valitse se

  • Kytke toiminto pois päältä seuraavalla sivulla ja tallenna muutokset

Soita Google asiakaspalvelu numeroon, jos sinulla on lisää epäilyksiä tästä sovelluksesta.

Alkuperäinen lähde  

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka poistaa Google henkilökohtaiset tulokset käytöstä?

bottom of page