top of page

Kuinka ottaa Googlen tumma tila käyttöön?

Jos etsit monikäyttöistä ohjelmistoa, joka pystyy tarjoamaan sinulle monenlaisia ​​palveluita, Google on sinulle sopiva. Se on tällä hetkellä planeetan suosituin teknologiaorganisaatio, ja jokainen ihminen luottaa siihen asianmukaisesti.

Vaikka tämä yritys aloitti alun perin hakukoneena, siitä tuli paljon enemmän sen menestyksen ansiosta. Nykyään se harrastaa laajasti teknologian eri osa-alueita, kuten tekoälyä, videoiden suoratoistoa, yhteydenpitoa ihmisiin jne. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää lisää siitä, kuinka se voi muuttaa elämäsi kulkua Google tukitiimin avulla heti, kun saat aikaa.

Vaikka saatat törmätä muihin tämän kaltaisiin sovelluksiin, mikään niistä ei ole yhtä tehokas kuin Google. Kaikki nämä näkökohdat lisäävät ohjelmiston suosiota ja näkyvyyttä enemmän kuin uskotkaan. Siksi sinun tulee sijoittaa tähän sovellukseen mahdollisimman pian.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, Googlen kaltaisen monimutkaisen ohjelmistosovelluksen asentaminen ja määrittäminen voi silti olla melko haastavaa, jos tämä on ensimmäinen kerta. Onko se kuitenkin riittävä syy luopua unelmistasi ja tarpeistasi? Ei.

Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tukitiimi on käytettävissä koko päivän ajan parantaakseen käyttömukavuuttasi mahdollisimman paljon. Jos et ole tyytyväinen puheluihin, voit lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan. Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa Google Dark -tilan käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi

  2. Kun olet kirjautunut profiiliisi, napauta Lisää asetuksia -kuvaketta etusivun oikeassa yläkulmassa

  3. Saat uuden luettelon vaihtoehdoista. Valitse kohtaamasi Teemat-ruutu

  4. Sinulle tarjotaan kolme vaihtoehtoa, nimittäin oletus, tumma ja vaalea. Valitse haluamasi

  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Voit soittaa Google tuki Suomi numeroon, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka vaihtaa Google kieltä?

bottom of page